Ce le făcea acest medic unor fetițe venite la ,,tratament”. Părinții se aflau dincolo de ușa cabinetului

6419

Închisoare pentru medicul homeopat din Arad, Victor Emanuel Boț, acuzat că și-a violat 3 paciente minore. Curtea de Apel Constanța l-a condamnat pe Emanuel Boț la 11 ani și 4 luni de închisoare cu executare, iar sentința este definitivă.

Emanuel Boț este un cunoscut medic homeopat. S-a născut și a crescut în Arad, a absolvit Liceul Elena Ghiba Birta în anul 1995, iar în urmă cu mai mulți ani s-a mutat la Constanța după divorțul părinților săi.

Magistrații au decis schimbarea încadrării juridice a faptelor, din act sexual cu un minor, în viol, în toate cele trei cazuri. Ca pedeapsă complementară, judecătorii i-au interzis medicului să mai profeseze, timp de 4 ani după executarea pedepsei. În plus va trebui să achite victimelor daune morale și materiale în valoare de 13 mii de euro, scrie reporterntv.ro.

Cele trei victime ale medicului homeopat aveau 7, 11 și 13 ani. Medicul le-a agresat în timpul tratamentelor, în ciuda faptului că părinții copilelor erau la ușa cabinetului medical.

Prima instanță, Judecătoria Constanța îl condamnase pe Emanuel Boț la doar la 4 ani si 2 luni de închisoare pentru act sexual cu un minor și corupere sexuală. Sentința blândă fusese dată de contestatul judecător Bogdan Arhip, scrie reporterntv.ro.

Apucăturile medicului erau cunoscute în cerc restrâns, deviațiile sale nefiind însă reclamate până la această oră. Fetița violată i-a povestit insă mamei sale prin ce a trecut în cabinetul medicului, iar femeia, îngrozită, a luat legătura cu poliția. Oamenii legii au pregătit, ca la carte, capturarea pedofilului care “a căzut pe tehnică”. A fost înregistrat chiar la el în cabinet.

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ