22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Ce au prins jandarmii la pescuit

Cinci persoane au fost depistate la pescuit în perioadă de prohibiție.
Jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara, în colaborare cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură – Serviciul Regional Transilvania, au desfășurat joi, 28 mai, o acţiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională din domeniul piscicol.
Pe timpul acestei acțiuni, în zona localității Periam din județul Timiș, au fost depistate cele cinci persoane care pescuiau, pe malul râului Mureș deși, până la data de 2 iunie, inclusiv, este declarată perioadă de prohibiție, conform prevederilor Ordinului nr. 43/310/2020 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a resurselor acvatice vii în anul 2020.

În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, cele cinci persoane depistate, dintre care două nu dețineau nici permis de pescuit, au fost sancționate contravențional, valoarea totală amenzilor aplicate fiind în cuantum de 3600 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :