Ce a primit un britanic de la un român. Imaginea a devenit virală: „Hai să mergem cu toții în România”

246

Postarea unui britanic pe Twitter a devenit virală după ce a povestit că a primit de la vecinul său român o savarină. Încântat de gest, dar și de gustul prăjiturii, britanicul a pus o poză cu desertul românesc alături de un mesaj în care povestește cum a ajuns în posesia lui. Postarea a devenit virală fiind apreciată de aproape 16.000 de ori.

Niall, numele de pe Twitter a britanicului, a scris alături de fotografie că ‘Vecinul meu român tocmai a venit la mine la gard și mi-a spus că vrea să îmi dea ceva. A găsit desertul lui preferat de acasă într-un magazin de aici, pentru prima dată de când s-a mutat, și era atât de încântat încât le-a cumpărat pe toate și a vrut ca eu să gust una. Imigrația e cea mai tare’.

„My Romanian neighbour just appeared at the fence and said he wanted to give me something. He’d found his favourite dessert from back home in a shop for the first time since coming here, and was so excited he bought them all, and wanted me to experience it. Immigration rocks.”, este postarea de pe Twitter, în varianta originală.

Postarea s-a viralizat în scurt timp, ajungând să aibă peste 260 de comentarii, să fie redistribuită de peste 1.800 de ori și a primit aproape 16.000 de aprecieri.

Succesul pozei cu savarina, precum discuțiile care au urmat după aceea l-au surprins mai ales pe britanic.

În unul dintre comentarii el a scris că „Nu pot să cred câte reacții a primit postarea. O, Dumnezeule, dacă vecinul meu se uită diseară la știri și își vede prăjitura la TV? Trebuie să îi povestesc neapărat despre ce s-a întâmplat. Hai să mergem cu toții în România, sunt generoși și își împart desertul’.

Multe dintre comentariile de la postare aveau subiect politic vorbindu-se despre Brexit și problema imigrației, dar părerile internauților erau pro-românești.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ