Ce-a pățit un timișorean care și-a parcat mașina în spatele unui bloc din zona Dacia: „Cineva se crede proprietar”

202

Unii timișoreni se cred proprietari pe locurile de parcare din fața blocurilor. Deși legal nimeni nu poate închiria sau deține un spațiu de staționare, unii șoferi nu țin cont de lege și vandalizează mașinile pe care le găsesc pe locurile lor. Asta a pățit un conducător auto în weekend. Pentru că ar fi lăsat autoturismul pe ”locul” cuiva, s-a trezit cu el plin de vopsea.

Întâmplarea a avut loc în weekend, noaptea. Păgubitul a postat o fotografie cu mașina plină de vopsea pe Facebook și cere ajutorul internauților pentru a-l identifica pe făptaș.

”Mulțumim celui care n-a avut treabă. S-a întâmplat azi noapte în spatele blocului de pe strada stelelor, zona Dacia. Dacă cineva mă poate ajuta cu detalii, mai exact e parcată lângă parcul școlii și nu era neregulamentar, mai sunt mașini parcate….”, a scris omul pe rețeaua de socializare.

Imediat au apărut comentarii în care și alți șoferi se plâng că le-au fost vandalizate mașinile pentru că a fi fost parcate pe locuri folosite de obicei de locatarii unui bloc sau altul.

”În aceeași loc, anul trecut, am avut aceeași surpriză. Cred ca vreun martalog de la parter de pe Timiș. Aș vrea să îl pot cunoaște și eu”, a scris un alt șofer.

”Interesează-te cine parchează de obicei acolo, în acel loc… Probabil cineva se crede proprietar pe acel loc și șansele sunt foarte mari că el ți-a făcut manevra…. Am pățit ceva asemănător”, a postat un alt conducător auto.

 

LĂSAȚI UN MESAJ