Ce-a pățit cărășeanul care și-a incendiat mama! Decizia instanței e limpede.

127

Cărășeanul care și-a omorât mama în urmă cu câteva săptămâni, stropind-o cu benzină și dându-i foc, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor  de omor calificat și tulburarea liniștii publice, informează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Totul s-a petrecut pe data de 15 februarie, când locuitorii unui imobil din Caransebeș au aflat șocați că vecinul lor Gheorghe Claudiu Adam și-a incendiat propria mamă, în urma unei discuții avute cu aceasta. Femeia a decedat după o săptămână la spitalul din Timișoara.

În data de 15 februarie 2018, în jurul orelor 14:00 pe fondul unei nemulțumiri legate de rătăcirea unor documente, între inculpatul A.G.C. și mama sa, victima A.A. are loc o ceartă în interiorul apartamentului, moment în care inculpatul A.G.C. se hotărăște să se răzbune și să-și incendieze mama și astfel se deplasează la o stație peco de unde achiziționează 960 ml benzină pe care o introduce de la pompa de alimentare într-o sticlă de plastic pe care o avea asupra sa, revine în apartament şi cu ajutorul benzinei inculpatul A.G.C îşi incendiază mama pe scara blocului, victima A.A. decedând urmare incendierii în data de 23.02.2018. Imediat după producerea evenimentului la locul faptei s-au strâns circa 40 de persoane, evenimentul producând o tulburare a liniştii publice”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ