Ce-a făcut un bănățean care se respectă!

9254

Faptul că bănăţenii sunt făloşi şi le place să se laude cu ce au e cunoscut de toată lumea. Uneori însă, mai sunt şi unii care exagerează.

Un exemplu a fost surprins în Timişoara, în zona Calea Lipovei, unde un cetăţean şi-a scos „porcăriile” (jambon, cârnaţi, slănina) la „expoziţie”, pe geam. Ori poate nu are frigider.

Fotografia a fost postată pe Facebook, iar acum face furori pe reţeaua de socializare. Comentatorii sunt împărţiţi, unii susţin că e un bănăţean adevărat, alţii susţin contrariul.

Cert este că cei cu spirit de observaţie au remarcat faptul că se află la parter, iar acum se întreabă cât vor rezista acolo.

carnati-calea-lipovei

2 COMENTARII

  1. Cu siguranta este un banatean adevarat! Asta este „expozitia de sezon”, pentru sezonul rece. Vara isi expune rufele spalate, atarnate la uscat.

  2. E banatean toata ziua, se vede dupa „semnatura”, de unde atatea indoieli?! Si nu-i nicio exagerare, asta este trista realitate. In decembrie 2015, intr-un restaurant din Timisoara, un banatean (autentic 100%, garantat!) de la masa a tinut cu orice pret sa ne arate pozele pe care le-a facut el la „taiatul porcului”. Ne-am indurat, pana la urma, sa le „admiram”: idiotul isi facuse poze cu carnatii, caltabosul si ce mai avea pe acolo. Era foarte mandru, un curajos vanator de lei din Africa, ce sa mai vorbim…
    Pentru unii, taiatul porcului este un eveniment crucial in viata lor.

LĂSAȚI UN MESAJ