13 C
Timișoara
vineri 19 aprilie 2024

CCIA Timiș pregăteste o nouă misiune economică în Canada și Statele Unite ale Americii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene să participe în perioada 15 – 26 iunie 2024 la nouă misiune economică multisectorială în Canada, la Montreal și Toronto, și în Statele Unite ale Americii, la New York, destinată identificării de noi oportunități de afaceri și stabilirii de contacte directe cu firme de pe cele două piețe.
Programul misiunii economice cuprinde întâlniri de tip B2B, funcție de interesul de colaborare exprimat, cu firme din Canada, eveniment organizat în colaborare cu Consulatul General al României în Montreal și cu firme americane, în organizarea Camerei de Comerț Româno-Americană din New York.
Costul participării este 3550 euro pentru membrii CCIAT și include:
– Bilet avion Timișoara-Munchen-Toronto, Toronto-Montreal, Montreal-New York, New York-Munchen-Timișoara;
– Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
– Cazare 10 nopți la hoteluri 4****;
– Asistență din partea CCIAT pe perioada desfășurării misiunii economice, pregătire și depunere documentație pentru obținerea vizei de SUA și de Canada.
Tariful nu include: taxă de viză, mese (mic dejun, prânz, cină), transferuri la program profesional, taxe de oraș, garanție cameră de hotel, supliment cameră single 1325 euro, excursii opționale.
Data de confirmare a intenției de participare: 19 februarie 2024
*Datorită creșterii prețului biletelor de avion, costul deplasării se modifică în funcție de data confirmării și rezervării biletului.

Informații suplimentare și confirmări la tel. 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro , Cristina Coroian.

Alte subiecte :

Lucrări Aquatim la Liebling

În perioada 22-26 aprilie, zilnic între orele 9-17, în Liebling se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Lucrările de...

Alfred Simonis: „de fapt, liderul Consiliului Județean habar nu ar avea să gestioneze o investiție de anvergură.”

”Am luat act de declarațiile domnului Alin Nica legate de situația stadionului Dan Păltinișanu și despre faptul că nu s-a vorbit despre Hotărârea de...

Citește și :