CCIA Timiș pregătește cel mai mare târg de amenajări, design, construcții și imobiliare din vestul țării VIDEO

124

De multă vreme printre preocupările organizatorilor de târguri și expoziții de la CCIAT Timiș este și oferirea de soluții pentru o casă confortabilă pentru oricine. Au fost târguri de materiale de construcții, apoi de design interior sau de mobilier. Acum se pornește cu un concept nou și integrat ded a oferi tot ce ține de o casă. Și este vorba de consultanța necesară pentru finanțare apoi proiectare și construcția propriu zisă și pînă la locatarul fericit ce se mută la ce a visat.

Toată gama de materiale și servicii se găsesc la această nouă expoziție. Noutatea consta de asemenea și în faptul că sunt doar expozanți noi ce nu au mai apărut în fața publicului vizitator fie el simplu curios fie specialist implicat în domeniul construcțiilor. Chiar și Universitatea Politehnica prin două facultăți de profil vor fi în fața celor dornici de a afla totul despre construcția unei case atât elegante dar și respectând norme de eficiență termică și economică.

Energica organizatoare a expoziției Cecilia Mateș a reușit prin efort deosebit să adune toți expozanții serioși din domeniu la acest nou mod de a face un târg specializat.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în întâmpinarea sectorului construcții –amenajări – imobiliare din partea de vest a României și nu numai cu prima ediție a Expo CASA, Construct & Imobiliare, care va avea loc în perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Manifestarea este dedicată publicului larg, arhitecților, constructorilor, beneficiarilor, designerilor, companiilor, inginerilor, urbaniștilor și tuturor specialiștilor din domeniu.

Vizitatorii – public larg și profesioniști – vor avea posibilitatea să-și achiziționeze proprietatea dorită din cadrul Salonului de Imobiliare, să-și amenajeze noua locuință în cadrul Salonului Amenajări Interioare, Exterioare, Instalații Electrice sau își pot proiecta și construi propria casă în cadrul Salonului Produse și Sisteme pentru Construcții, Anteprenoriat, Utilaje și Echipamente.

Expo CASA, Construct & Imobiliare va crea cel mai potrivit cadru pentru expozanți de a-și prezenta ofertele, de a-și identifica clienți direcți și noi furnizori, subcontractanți, reprezentanți, importatori sau distribuitori. Totodată, publicul profesionist va putea lua contact cu ultimele produse și sisteme în domeniul amenajărilor și construcțiilor.
Expo CASA, Construct & Imobiliare reunește peste 50 firme care vor expune o largă paletă de produse și echipamente specifice domeniului: plăcuțe decorative din ciment, gresie, faianță, parchet, tapițerii, mobilier stil și mobilier tapițat din lemn masiv, covoare, draperii, tapet, saltele, tencuieli, vopsele, alte materiale pentru finisaje interioare și exterioare, design interior cu mușchi, licheni, plante, sisteme acoperiș verde, materiale pentru construcții, scări interioare din lemn masiv, cărămidă aparentă, tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei, sisteme “SMART HOME”, sisteme construcții pentru imobile pasive, consultanță și construcție domuri geodezice, consultanță în domeniul construcțiilor și amenajărilor, soluții de finanțare în domeniul construcțiilor, arhitectură și proiectare în domeniul construcțiilor.

În cadrul Salonului de Imobiliare, firmele expozante vin în întâmpinarea celor interesați cu o gamă completă de apartamente și case noi, construite în ansamblurile rezidențiale din Timișoara și împrejurimi cât și cu soluții de finanțare și consultanță în achiziționarea și alegerea personalizată a viitoarei locuințe.

LĂSAȚI UN MESAJ