24.7 C
Timișoara
sâmbătă 22 iunie 2024

CCIA Timiș invită antreprenorii la o nouă serie a programului de training în Marketing Digital

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada iunie – iulie 2024 un curs de Competențe Digitale – Marketing Digital, destinat îmbunătățirii cunoștințelor în utilizarea mediului online pentru promovare și comunicare.

Participanții la curs vor avea ocazia de a dobândi, într-o manieră concentrată și eficientă, o serie de competențe digitale din sfera promovării online, atât de necesare în dezvoltarea unei afaceri.
Cursul a fost conceput special pentru a veni în sprijinul celor care doresc să învețe noțiuni generale despre marketing online -antreprenori, freelanceri sau lucrători în domeniul marketingului, comunicării și relațiilor publice, sau persoanelor care doresc să dezvolte o strategie pentru creșterea vânzărillor sau notorietății brandului.
La finalul cursului, absolvenții vor primi o Dplomă de participare cu supliment descriptiv, ca urmare a promovării evaluării finale.
Cursul are o durată de 50 ore de teorie și practică și se desfășoară în sistem hibrid la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.
Lectorul cursului este asist.univ.dr. Bianca DRĂMNESCU, specialist în științele comunicării.
Înscrierea se face accesând link-ul:
https://www.cciat.ro/cciat_cciat_CURS_Competente_Digitale_Marketing_Digital_MAI_IUNIE_2024

Informații privind structura cursului, orar, taxă de participare, altele sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro și / sau la tel. 0729 435 228, e-mail: rcolban@cciat.ro , Rafaela Colban – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Grupul Maxagro și evoluția sa, în prezentare

„Cred că secretul nostru este că ne susținem unii pe alții, tot timpul”, a spus Alexandra Zifceak, manager în cadrul grupului Maxagro, prezentă la...

,,Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”. Cum s-a umplut de ridicol și vinovăție justiția din România în cazul Mario...

„Eu nu mai vreau să aud de România cât voi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, spunea Mario...

Citește și :