Cazul şocant din Suceava: Primele concluzii arată că bebeluşul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu şi a fost ucis de mamă

129

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul bebeluşului găsit asfixiat într-o pungă, într-o gospodărie din Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, arată că micuţul s-a născut viu şi că a fost ucis de mamă, aceasta fiind cercetată, conform Mediafax.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, că cercetările continuă în cazul bebeluşului găsit asfixiat într-o pungă, în curtea unei gospodării din Poiana Negrii, localitatea Dorna Candrenilor, judeţul Suceava. Bebeluşul s-ar fi născut viu şi ar fi fost omorât de mamă.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Din datele pe care le deţin anchetatorii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis şi ascuns.

„Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În acest caz cercetările continuă pentru a fi stabilite toate împrejurările acestui caz. Bebeluşul a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinaţională.

LĂSAȚI UN MESAJ