Caz medical scandalos în vestul țării. Plimbat la două spitale unde i s-a pus același diagnostic greșit, un bărbat a orbit

1055

Un caz de-a dreptul revoltător lovește în sistemul medical arădean. Un bărbat din localitatea Revetiș, aparținătoare de comuna Dieci, a fost trimis acasă de medici deși suferise un atac vascular cerebral (AVC).

Medicii, de la spitalul din Sebiș și mai apoi de la secția Oftalmologie a Spitalului Județean Arad, l-au consultat și l-au diagnosticat cu cataractă. În realitate, omul suferise un AVC! Întâmplarea ne este povestită de nepotul bărbatului.

„Unchiului meu i s-a făcut rău vineri seara, a rămas dintr-o dată fără vedere. Sâmbătă dimineața a mers la urgențe, la Spitalul Orășenesc Sebiș. Acolo i-au spus că are cataractă, că nu au ce să-i facă, să meargă la un oftalmolog. Apoi a venit la Oftalmologie în Arad. Un medic s-a uitat la el și i-a spus că are cataractă. Sâmbătă seară i-a fost și mai rău. Familia a chemat salvarea, iar cei sosiți la casa unchiului meu au spus că are atac vascular cerebral. I-au pus rapid perfuzii și l-au dus la spital la Arad. Acum e internat la Neurologie”, a povestit nepotul bărbatului.

Citește mai mult pe ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ