Caz înfiorător! O mamă și-a îmbrăcat provocator fiica de doar nouă ani și a dat-o pe mâna mai multor bărbați

946

Întâmplare cumplită pe Coasta de Aur a Australiei, unde o mamă și-a îmbrăcat fiica de nouă ani într-o ținută Playboy și a privit cum mai mulți bărbați o violau, scrie Daily Mail în ediția electronică. Gold Coast este un oraș turistic situat în statul federal Queensland pe coasta de sud-est a Australiei.

Tribunalul districtual din Stockport, Australia de Sud, a dezbătut luni această speță. În timpul audierilor judecătorii au fost informați că fetița a fost molestată de „prietenii” mamei sale. Revoltător este faptul că acest lucru s-a întâmplat în casa femeii în fiecare zi. Totul a avut loc într-o perioadă de un an, între mai 2014 și mai 2015.

Cumplitul abuz a ieșit la iveală doar atunci când fata a scris un bilet psihologului ei. În el ea spunea că mama ei „trebuie să vină cu prietenii și să mă atingă necorespunzător”. Psihologul a anunțat imediat poliția. Fetița le-a spus ulterior autorităților că mama ei o va „dezbrăca și va fi obraznică”. Ea a povestit cum într-o zi, s-a trezit că mama a îmbrăcat-o într-o „ținută Playboy” cu urechi de iepuraș, a relatat publicația The Courier Mail.

La un moment dat, mama, al cărei nume nu este divulgat pentru a proteja identitatea victimei, i-ar fi dat fiicei sale o băutură. Aceasta a făcut-o pe fetiță să se simtă somnolentă și apatică. Curtea cu juri a auzit că fetița s-a trezit la un moment dat în patul ei. A constatat că este dezbrăcată și că era un bărbat necunoscut deasupra ei. Ea a spus că mama ei i-ar fi ținut mâinile în tot acest timp.

Mama a fost acuzată de trei infracțiuni de viol. În plus mai este acuzată de întreținere de relații sexuale cu un copil, tratament indecent aplicat unui copil și lipsire de libertate. Femeia a spus că nu este vinovată de aceste acuzații și nu recunoaște infracțiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ