Caz incredibil într-o şcoală: Un elev și o profesoară s-au luat la bătaie în clasă / VIDEO

97

Caz incredibil într-o şcoală din comuna prahoveană Ceptura. O profesoară de biologie a fost filmată în timp ce țipa şi jignea elevi de clasa a VII-a. Totul se termină cu o bătaie între profesoară şi unul dintre elevi. Profesoara nu ar fi la prima ieşire de acest fel şi a făcut probleme şi în alte şcoli din judeţ.
VIDEO
Profesoară: „Tâmpiților! Să mă scoateți în coșciug, de aici din Ceptura. Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă nesimțiților. Niște mizerabili de clasa a VII-a, care habar nu aveți să scrieți, să citiți și să gândiți corect!”

Profesoară: „Ai chef de golănii? Păi du-te afară, măi! Ia-ți femeie și fă ce vrei! Nu faceți în spatele meu gesturi obscene, măi, prostule!”

Emilian Deaconescu, directorul școlii: „Ceea ce dumneavoastră ați difuzat este un incident care s-a produs în cursul unei ore de biologie, în data de 5 februarie 2020. În momentul de față unitatea școlară a declanșat o procedură specifică privind aplicarea sancțiunilor personalului didactic. Comisia de anchetă a avut o întâlnire și cu părinții și urmează ca la final să întocmească un raport. În funcție de gravitatea faptelor, comisia va propune o sancțiune pentru cadrul didactic. Doamna profesoară a mai avut incidente cu copiii, dar nu de această intensitate. Este o persoană necomunicativă și cu un comportament mai dificil.”

Purtător de cuvânt ISJ Prahova: Copiii au reclamat note care erau puse fără o justificare
Aurel Graur, purtător de cuvânt la ISJ Prahova: „Am aflat despre incident în cursul zilei de ieri și tot ieri am ajuns acolo împreună cu inspectorul genera adjunct. Am discutat cu elevii, cu domnul director, cu profesori și ne-am făcut o imagine despre situația respectivă.

Din discuția cu elevii am înțeles că există probleme încă de la începutul anului școlar, între ei și doamna profesoară. Ea s-a comportat destul de discreționar în raport cu elevii. Copiii au reclamat note care erau puse fără o justificare, de regulă note mici de 1, 2 și 3 și incidente între profesoară și un elev de la altă clasă intra în timpul orei.

Inspectoratul școlar a recomandat unității de învățământ instituirea unei comisii de disciplină și în funcție de gravitatea faptelor, având în vedere că punea în pericol siguranța și starea de sănătate a copiilor și siguranța lor emoțională, poate fi chiar destituită, i se poate desface contractul de muncă.”
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ