9.9 C
Timișoara
miercuri 28 februarie 2024

Caz incredibil într-o şcoală: Un elev și o profesoară s-au luat la bătaie în clasă / VIDEO

Caz incredibil într-o şcoală din comuna prahoveană Ceptura. O profesoară de biologie a fost filmată în timp ce țipa şi jignea elevi de clasa a VII-a. Totul se termină cu o bătaie între profesoară şi unul dintre elevi. Profesoara nu ar fi la prima ieşire de acest fel şi a făcut probleme şi în alte şcoli din judeţ.
VIDEO
Profesoară: „Tâmpiților! Să mă scoateți în coșciug, de aici din Ceptura. Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă nesimțiților. Niște mizerabili de clasa a VII-a, care habar nu aveți să scrieți, să citiți și să gândiți corect!”

Profesoară: „Ai chef de golănii? Păi du-te afară, măi! Ia-ți femeie și fă ce vrei! Nu faceți în spatele meu gesturi obscene, măi, prostule!”

Emilian Deaconescu, directorul școlii: „Ceea ce dumneavoastră ați difuzat este un incident care s-a produs în cursul unei ore de biologie, în data de 5 februarie 2020. În momentul de față unitatea școlară a declanșat o procedură specifică privind aplicarea sancțiunilor personalului didactic. Comisia de anchetă a avut o întâlnire și cu părinții și urmează ca la final să întocmească un raport. În funcție de gravitatea faptelor, comisia va propune o sancțiune pentru cadrul didactic. Doamna profesoară a mai avut incidente cu copiii, dar nu de această intensitate. Este o persoană necomunicativă și cu un comportament mai dificil.”

Purtător de cuvânt ISJ Prahova: Copiii au reclamat note care erau puse fără o justificare
Aurel Graur, purtător de cuvânt la ISJ Prahova: „Am aflat despre incident în cursul zilei de ieri și tot ieri am ajuns acolo împreună cu inspectorul genera adjunct. Am discutat cu elevii, cu domnul director, cu profesori și ne-am făcut o imagine despre situația respectivă.

Din discuția cu elevii am înțeles că există probleme încă de la începutul anului școlar, între ei și doamna profesoară. Ea s-a comportat destul de discreționar în raport cu elevii. Copiii au reclamat note care erau puse fără o justificare, de regulă note mici de 1, 2 și 3 și incidente între profesoară și un elev de la altă clasă intra în timpul orei.

Inspectoratul școlar a recomandat unității de învățământ instituirea unei comisii de disciplină și în funcție de gravitatea faptelor, având în vedere că punea în pericol siguranța și starea de sănătate a copiilor și siguranța lor emoțională, poate fi chiar destituită, i se poate desface contractul de muncă.”
Sursa: Digi24

Alte subiecte :

Un întreg arsenal descoperit în locuința unui mare actor. Polițiștii au intervenit imediat

Celebrul actor Alain Delon avea un „arsenal” într-una dintre locuințele sale din afara Parisului, după cum relatează publicația franceză Le Monde. Polițiștii și procurorii au...

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, găsit mort în locuință

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad. Primele mesaje au și...

Orașul Lugoj trebuie distrus!

„Doar la desene”

Citește și :