Căutări de amploare pe Dunăre după ce o mașină a căzut în fluviu. Patru adulți și un copil, dispăruți. Foto-Video

5574
Mobilizare de forțe în zona localității Coronici din județul Caraș-Severin, unde o mașină cu 4 adulți și un copil a căzut în Dunăre.
În jurul orei 11:44 a fost înregistrat un apel la 112 care semnala că pe raza localității Coronini din județul Caraș-Severin, un autoturism a părăsit carosabilul și a căzut în Dunăre. La fața locului s-au deplasat forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Ugență ”Semenic” al județului Caraș-Severin, Serviciului Județean de Ambulanță, Poliției și SPF Moldova Nouă.

Din datele transmise de la una dintre persoanele care se afla în mașină și care a reușit să ajungă la mal se pare că în autoturismul ajuns în Dunăre se mai aflau alte 4 persoane: 3 adulți și un copil. În sprijinul forțelor județene care s-au mobilizat la locul evenimentului au mai venit un elicopter SMURD de la Craiova și un echipaj de scafandri din Mehedinți.

UPDATE 1 :  ISU Caras Severin a anuntat ca autoturismul a fost localizat. Scafandrii incearca sa agate masina si sa o tracteze pe mal.

UPDATE 2 : Operatiunea este foarte dificila. A fost scoasa pe mal bara masinii. Deocamdata niciuna dintre cele patru persoane nu a fost gasita.

UPDATE 3 : ISU Caras Severin a anuntat suspendarea cautarilor. Operatiunile se reiau duminica dimineata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ