Câți timișeni nu au respectat restricțiile de circulație

23

 

Autoritățile din Timiș au muncit, în acest weekend. Poliiștii, polițitii locali, jandrmii și militarii au fost a datorie și au verificat timișenii care au ieit din case. Sute de oameni au fost amendați.

 

”În județul Timiș, în cursul zilei de 5 aprilie, polițiștii timișeni au aplicat 354 sancțiuni contravenționale în valoare de 948.700 lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 38.100 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 25 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 53.000 lei”, a transmis Prefectura Timiș.

 

Nu uitați, dacă ieșiți din casă trebuie să aveți o declarație pe propria răspundere pentru a vă motiva deplasarea. Cei care muncesc pot prezenta forțelor de ordine o adeverință de la angajator.

LĂSAȚI UN MESAJ