5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Câteva zeci de localități din Timiș au intrat în stare de urgență! Motivul este unul bizar

Zeci de localități din Timiș se află în stare de urgență de aproximativ un an, după ce firma care ar fi trebuit să ridice gunoiul menajer nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale.

Primăriile au încheiat fiecare în parte contracte cu operatorii de salubritate și speră ca situația să se rezolve cât mai rapid. Pe de altă parte în județ nu mai există nicio groapă de gunoi neecologică, toate deșeurile fiind transportate la deponeul de la Ghizela, spune vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș.

Audio: http://www.radiotimisoara.ro/2021/12/14/zeci-de-localitati-din-timis-in-stare-de-urgenta-din-cauza-gunoaielor/

O nouă licitație pentru contractarea unui operator unic în județ care să ridice deșeurile va fi lansată în curând. Autoritățile județene au finalizat caietul de sarcini și speră să existe firme interesate de prestarea acestui serviciu. În privința deponeului de la Ghizela, anul viitor se vor demara și procedurile pentru amenajarea unei noi celule, capacitatea depozitului de deșeuri fiind utilizată aproape integral.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Conacul Mocioni: expoziție dedicată la Timișoara și artă stradală la Foeni

După trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Începând cu ziua de...

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Citește și :