13.1 C
Timișoara
sâmbătă 2 martie 2024

Cât de mari sunt interesele financiare la SC Piețe SA Timișoara? Mașina de serviciu a șefului societății din subordinea Primăriei Timișoara a fost incendiată azi-noapte

Autoturismul de serviciu al şefului Pieţe SA, serviciu în subordinea Primăriei Timişoara, Mirel Pop, a luat foc noaptea trecută chiar în faţa imobilului în care acesta locuieşte, informează News.ro. Poliţiştii au deschis o anchetă având suspiciuni că maşina a fost incendiată.

Incendiul la autoturism a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.00, pe strada Basarabia din cartierul Mehala, acolo unde locuieşte Mirel Pop, şeful Pieţe SA Timişoara.

„La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timişoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor izbucnirii incendiului”, a transmis IPJ Timiş.

Sursa: https://www.g4media.ro/

Alte subiecte :

Citește și :