Casa de pariuri din vestul țării, prădată! Hoțul a fost cel care a sunat la 112. Ce a urmat!

86

În urmă cu câteva zile, polițiștii postului Buteni, din județul Arad, au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani din localitate, despre furtul unei sume de bani dintr-o casă de jocuri și pariuri.

“Cel care i-a sesizat direct pe polițiști a relatat faptul că în noaptea de 25/26  august a.c., persoane necunoscute, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unității, de unde, dintr-un seif, ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că situația relatată de tânăr nu coincindea cu cele constate în urma administrării mijloacelor de probă”, spune Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În fapt, tânărul reclamant, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în incinta casei de jocuri și pariuri de pe raza localității Buteni, iar din seiful unității ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză, ar fi utilizat 12.200 de lei din suma sustrasă la pariuri sportive și jocuri mecanice.

Pentru faptele sale tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, distrugere și gestiune frauduloasă.

sursa – ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ