Care sunt cele 6 zodii care vor fi răsfăţate de astre în 2016

158

2016 va fi anul schimbărilor, fie ca sunt pozitive sau negative. Aşezarea planetelor influenţează anul fiecarei zodii, iar 2016 va favoriza câteva dintre ele, care vor fi pe deplin rasfăţate. Iata cele 6 zodii care vor fi răsfăţate în 2016!

Berbec – Jupiter aduce îmbunătățiri în dragoste și succes în tot ceea ce privește viața sentimentală. Vei lega o relație de dragoste frumoasă sau vei avea multe oportunități în dragoste. Este o perioadă foarte propice de a te lega de partenerul de viață și de a trasa niște limite, mai ales că în ultimii doi ani te-ai sacrificat pentru cel de lângă tine. Ai nevoie de spațiu, dar și de un pic de răsfăț. Dacă relația de dragoste poate prospera psihologic, e posibil să întâmpini mici probleme legate de sex, s-ar putea să descoperiți niște frustrări sau să nu mai aveți parte de plăceri ca înainte. În ceea ce privește sănătatea soarta surâde, căci vei fi plin de energie și vitalitate.

Gemeni – Influența lui Neptun aduce un mare plus în viață în 2016. Este o experiență unică care poate fi un nou început pentru tine. Poate nașterea unui copil, poate o călătorie lungă, poate te muți în altă țară. Una peste alta este ceva major și bun. Ai oportunitatea de a fi foarte sincere cu tine, de a descoperi chiar Divinitatea și de a te bucura de pace interioară și liniște. Neptun deschide noi drumuri, dar trebuie să știi că sunt căi pe care dacă vei pleca nu te vei mai putea întoarce niciodată. Se vor îmbunătății relațiile cu părinții sau propria familie și sunt șanse foarte mari ca familia să se extindă.

Rac – Influența lui Saturn te va forța să-ți iei angajamente serioase, ceea ce chiar dacă parte o soluție radicală, se va dovedi a fi lozul câștigător. 2016 este o perioadă în care vei redescoperi bucuria vieții. Anul acesta este un an numai bun de a îmbunătății relațiile cu frați, surori, vecini, rude. Foarte posibil să primești vești bune, iar norocul îți va surâde în tot ceea ce se referă planuri, gnduri și proiecte pecare le ai în minte acum, la finalul lui 2015. Vei fi mult mai tolerant, mai plin de compasiune, vei vrea să nu mai judeci atât lumea din jur, ci să te concentrezi pe sine.

Leu – 2016 este ultimul an major, dintr-o întreagă serie. Vor mai fi ani buni, dar ca aceștia, nu. Trăiește din plin ceea ce-ți oferă 2016 și fă provizii pentru viitor. Tot ceea ce ține de persoana ta înseamnă noroc: caracter, fizic, psihic. Vei deveni mult mai exuberant și entuziast. Lăsa trecutul în urmă și concentrază-te pe viitor, cu o mare încredere că totul se va rezolva. Orice vârstă ai avea, anul 2016 este un an în care vei fi răsplătit pentru tot efortul pe care l-ai depus de-a lungul anilor. Este un an propice pentru a câștiga mai mulți bani, deoarece vei avea oportunități maxime.

Capricorn – În 2016, Pluton vă aduce schimbări în sfera muncii. În cazul în care nu dați dovadă de disciplină și responsabilitate, Pluton vă va pune în subordinea altora. Dar dacă vei fi responsabil, planificat, organizat și tenac, vei da lovitura iar 2016 îţi va aduce mult mai mult decât îți poți imagina. Iar în ceea ce privește sănătatea, posibil să apară mici probleme. Ai grijă totuși la excese, nu ține cure interminabile de slăbire sau nu mânca ca și când nu te-ai îngrășa niciodată.

Vărsător – Deși 2016 o să un an greu pentru tine, soarta te va răsfăța cu ocazii și oportunități dintre cele mai intense. Ai șansa să te transformi, să atragi priviri și oportunități pe care nu le-ai avut până acum. Îți descoperi talente și calități pe care nu știai că le ai și ele vor crește și mai mult valoarea ta. Mijlocul anului aduce schimbări mari, provocări și emoții, dar toate vor trece cu bine.

LĂSAȚI UN MESAJ