Caraș-Severin: Tineri reținuți sub acuzația de tentativă de omor, după ce au tăiat o persoană la gât cu o sticlă

145

Trei tineri au fost încătuşaţi de poliţişti după un scandal care a avut loc în oraşul Oţelu Roşu, fiind efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

„Poliţia Oţelu Roşu a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în noaptea de duminică spre luni, în centrul oraşului este un scandal în desfăşurare. În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, din Oţelu Roşu, ar fi fost lovit cu o sticlă în zona gâtului de un tânăr de 17 ani, din judeţul Satu Mare. Scandalul a fost aplanat imediat, însă victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, afirmă cms. şef de poliţie Dinu Nicorici, şeful Serviciului Cabinet din IPJ Caraş-Severin.

În urma scandalului, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, implicaţi în eveniment, au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul Poliţiei în vederea audierii şi stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ