Captură de articole pirotehnice în piața Iosefin

119

Peste 4.000 de articole pirotehnice indisponibilizate de la comercializare de către jandarmii timișoreni.Oamenii legii au desfăşurat o nouă acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului cu produse pirotehnice, în zona pieţei Iosefin.Şi de această dată a căzut în plasa jandarmilor, un bărbat care oferea spre vânzare articole pirotehnice din portbagaj.

Totul s-a petrecut ieri, când aceștia au observat un bărbat care oferea spre vânzare trecătorilor de pe Bv. Regele Carol I din Timişoara, diferite materiale pirotehnice interzise comercializării. Trecând la controlul portbagajului autoturismului Renault Megane, jandarmii au descoperit că acesta avea în portbagaj, o cantitate mare de articole pirotehnice interzise. Individul le-a declarat jandarmilor că toate acestea au fost achiziţionate în vederea comercializării, iar autoturismul este proprietatea unui prieten plecat în vacanţă în Germania.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, a fost condus la sediul unităţii și s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice, faptă prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 126 din 1995.  Întreaga cantitate de articole pirotehnice, clasele 2, 3 şi 4,  interzise prin lege, a fost ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ