Capcane pentru șoferi în zona Iosefin. Galerie FOTO

131

Zona istorică Iosefin este mereu la coada listei de priorități a administrației locale. Așa cum ne-a obișnuit deja, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, investițiile vizează doar zona centrală și cartierul Soarelui.

Din lipsa de interes pentru reabilitarea tuturor zonelor Timișoarei, șoferii care circulă în special pe bulevardul Iuliu Maniu au parte numai de capcane. Pe sensul de mers spre Podul Muncii, înainte de semafoare, este o gropă imensă. Culmea, ea a fost împrejmuită de drumari pentru reparații și a stat așa timp de o lună. Însă la nici o săptămână de la finalizarea lucrării, asfaltul proaspăt s-a deplasat din nou și acum pune probleme soferilor.

Urmează apoi trecerea peste sinele de tramvai. Lângă linii, șoferii dau de alte gropi și denivelări. Nici măcar parcarea de pe mijlocul bulevardului nu este întreținută. În mijlocul ei este o altă groapă care trebuie evitată. Se vede clar că aceasta s-a format exact într-o plombă pusă recent, dovadă că asfaltul folosit nu este de calitate și lucrarea efectuată în trecut a fost realizată prost.

LĂSAȚI UN MESAJ