Canotor român ucis la Londra!

178

Tudor Simionov, fostul canotor al clubului Dinamo, a fost ucis în noaptea de Revelion. În vârstă de 33 de ani, românul lucra la un bar de noapte exclusivist, dar a fost omorât, după ce un grup de indivizi a încercat să intre în local. Din păcate, o lovitură de cuțit i-a fost fatală. Fostul canotor de la Dinamo a fost înjunghiat în fața barului unde lucra, iar un angajat al localului exclusivist a dezvăluit detalii despre ultimele clipe din viața românului de 33 de ani.

„L-am văzut când a intrat în club. Era într-un costum și era acoperit de sânge. Nu avea nicio vestă de protecție sau ceva. L-am tras și am luat un prosop, încercând să opresc sângerarea.

N-a mai apucat să spună nimic, era în stare de șoc. A mai trăit un minut. A fost înjunghiat în mijlocul pieptului. Este un erou, a murit încercând să-și apere colegii. A bătut de unul singur 9 indivizi”, a spus Leroy Rose, un angajat al clubului, pentru Evening Standard.

Mădălina Anghel urma să îi devină soție în acest an și a oferit și primele declarații după teribila veste. „Nu pot să mă gândesc la el la trecut. Era viitorul meu soț și venisem la Londra pentru o viața mai bună. Eram foarte fericiți și încântați că ne-am mutat în Londra și ne gândeam deja la copii.

sursa: digisport

 

LĂSAȚI UN MESAJ