Când revin vaporașele pe Bega și de unde dispar trotinetele

31

Vaporașele nu mai circulă pe canalul Bega. Lucrările la nodul hitrotehnic din Sânmihaiu Român fac imposibilă navigația ambarcațiunilor în Timișoara. Abia săptămâna viitoare turiștii și timișorenii vor putea că se plimbe cu vapoarele.

”Ca urmare a adresei primite de la Administraţia Canalului Navigabil Bega prin care suntem informaţi că debitul canalului va fi restricţionat în perioada 13.07 – 23.07 2020, în vederea lucrărilor de reparaţii la ecluza Sânmihaiu Român, vă informăm că, începând cu data de 13 iulie, transportul naval pe canalul Bega va fi oprit. Circulaţia pe Canalul Bega va fi reluată în data de 23 iulie”, a transmis STPT.

Și trotinetele din cartierul Circumvalațiunii – Dacia sunt indisponibile. Acestea nu sunt la revizie tehnică, dar rastelul a trebuit demontat pentru a se putea desfășura lucrările la infrastructura rutieră.

”Rastelul de trotinete din intersecția bulevardului Gheorghe Lazăr cu bulevardul Cetății a fost demontat, în data de 15 iulie, din cauza lucrărilor ce au loc la trotuarele din zonă. Acesta va fi repus în funcție după finalizarea lucrărilor”, mai aflăm de la STPT.

Trotinete se pot găsi în celelalte 12 rasteluri din oraș. Sunt aproape 100 de mijloace de transport alternative disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ