Campionii revin în Ronaț pentru meciul din Cupa României

123

Rugbiștii timișoreni trebuie să uite cât de victoria rușită în manșa tur a barajului Challenge Cup pentru că marți revine în întrecerile interne și în Ronaț, odată cu duelul contra lui Dinamo din Cupa României.

La trei zile distanță de victoria contra campioanei Italiei Rugby Calvisano din play-off-ul Challenge Cup, SCM Timișoara Saracens are de disputat meciul reprogramat din Cupa României contra lui Dinamo București. Confruntarea ce trebuia să se joace în 23 aprilie, la data returului cu italienii, a fost mutată pentru data de marți, ora 11, pe arena Gheorghe Rășcanu din Ronaț.

Pentru bănățeni va fi prilejul perfect de a-i arunca în luptă pe rugbiștii care au evoluat mai puțin și cei tineri. Este vorba în special despre jucătorii aduși în iarnă la echipă și care nu au apucat să își arate posibilitățile în teren precum și de jucători de la echipele de tineret ale clubului.

”Va fi o întâlnire a orgoliilor, ca de obicei cu Dinamo, nu ne va fi deloc ușor, dar foarte probabil că după partida de sâmbătă, având în vedere timpul scurt, antrenorii vor decide să trimită în luptă și jucători care nu au reușit până astăzi să performeze. Astfel încât, cei care s-au alăturat echipei noastre în februarie vor avea ocazia să își demonstreze calitățile și să își spună cuvântul, iar tinerii U23 vor avea oportunitatea de a câștiga experiență și a-și pune în valoare abilitățile”, a anunțat președintele Dușan Filipaș.

Partida din Ronaț începe la ora de la ora 11. Meciul nu este televizat. Timișoara are o victorie după primele două meciuri din Cupă, în timp ce Dinamo a reușit două victorii în trei partide.

LĂSAȚI UN MESAJ