Campionii au început anul 2017 cu muncă

90

S-a sunat adunarea pentru campioana României la rugby. SCM Saracens a demarat pregătirile cu gândul la ultimele două dueluri din Europa, cele cu Stade Francais ș Edinburgh.

Ziua de 3 ianuarie a coincis cu reunirea rugbiștilor timișoreni. O reunire foarte devreme cauzată de jocurile europene, la fel cum s-a întâmplat în 2016. Dacă în urmă cu un an vorbeam însă despre o partidă din preliminarii, de data aceasta Saracens va susține două partida tari dn Challenge Cup la început de an.

Elevii lui Grainger Heikell au la dispoziție 10 zile pentru a pregăti cât mai bine confruntarea cu Stade Francais. Asta în condițiile în care parizienii au rămas conectați la meciurile oficiale în această perioadă. În ultima zi a anului au învins pe Brive cu 12-10 într-o etapă din Top 14, iar duminică vor evolua în compania lui Toulouse.

”Pentru noi sezonul 2017 a început. Anul trecut a fost un an greu, lung, obositor nu atât fizic, cât mai ales psihic, pentru că am fost angrenați în multe competiții. Ne așteptăm la o partidă grea pentru că avem foarte mulți accidentați în lot, în plus nu am făcut incă niciun antrenament colectiv ca să vedem ce formule de joc putem folosi.

Suntem conștienți că trebuie să facem un rezultat bun cu ei, e ultima noastră șansă de a obține puncte în acest sezon al competiției. Îmi doresc în 2017 să avem un an bun, să avem o campanie bună de calificare cu România la Cupa Mondială, să reușim să ne recalificăm cu Timișoara în Challenge Cup”, a declarat unul dintre căpitanii Vali Popârlan.

Timișoara înfruntă pe Stade Francais în 14 ianuarie, urmând ca ultima apariție în grupele Challenge Cupă să fie cea dee pe terenul lui Edinburgh, în 20 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ