Campion în rally! Bogdan Cuzma repune Timișul în top

218

Bogdan Cuzma aduce primul succes după mulți ani de așteptare pentru raliul timișorean. Pilotând un Mitsubishi Lancer Evo 9, acesta a cucerit duminică două titluri în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Timișoreanul și-a amânat câteva zile sărbătorirea primului său titlu național la clasa Open. Adică exact perioada ce a trecut dintre penultima rundă și ultima cursă a sezonului la Viteză în Coastă. Lui Bogdan Cuzma îi lipseau puține puncte pentru a deveni matematic numărul 1 înaintea finișului, puncte pe care le-a obținut la asaltul final.

”La începutul sezonului nu mă gândeam deloc la titlul absolut. Speram ca în acest an să bifez câteva podiumuri şi să mă obişnuiesc cu noua maşină. Acum sunt extrem de încântat că am ajuns până aici”, a punctat pilotul timișorean pentru site-ul oficial al competiției.

Pilotul de la CB Rally Team a obținut un loc 2 în prima manșă a etapei ce a avut loc pe Drumul Poienii din Brașov, clasare ce îi aduce punctele necesare pentru a câștiga titlul de campion național. Vorbim în fapt de două titluri de campion, Bogdan clasându-se primul la general, categoria Open, cât și la clasa sa, clasa H.

Cuzma, la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 9, a adunat 111 puncte și i-a devansat în clasamentul general pe Lucian Răduț (88 puncte) și Eduard Stan (62 puncte). În clasamentul clasei H timișoreanul a adunat 126 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.