Campioana se întărește în cantonamentul de la Herculane

213

Campionii pregătesc în aerul tare de munte startul sezonului 2016. SCM Timișoara Saracens a urcat la Băile Herculane pentru un cantonament de 6 zile.

Rugbiștii se luptă cu pantele din Munții Cernei, convinși că efortul depus acum își va arăta roadele în plin sezon. Alergările și antrenamentele cardio gândite de antrenorul Grainger Heikell și preparatorul fizic Bogdan Almăjan sunt elementele centrale ale stagiului de pregătire centralizat.

La fel cum s-a petrecut și în 2015, staff-ul tehnic a ales stațiunea cărășeană Băile Herculane pentru tradiționalul cantonament de iarnă. Perioada 1-6 martie a fost aleasă pentru ca la această acțiune să participe toți jucătorii, inclusiv cei convocați în echipa națională (Eugen Căpățână, Valentin Popârlan, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Jody Rose, Paula Kinikinilau, Stephen Shennan, Mădălin Lemnaru, Cătălin Fercu). Cei 9 oameni chemați la ultima acțiune a naționalei vor reveni după toate probabilitățile de duminică, la București, pentru următorul joc al Stejarilor, cel cu Georgia.

Trebuie spus că în cantonamentul de la Băile Herculane s-au deplasat și antrenorii grupelor de copii și juniori din cadrul clubului. Scopul este de acela de a prelua din metodele de pregătire de la prima echipă.

În altă ordine de idei sunt șanse mici ca Saracens să dispute un meci de verificare până la startul stagiunii din cauza perioadei scurte. O stagiune programată a debuta peste două săptămâni, cu meciurile Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ