1.2 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

Campanie Timpak: donează sânge, parchează gratuit

Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK reamintește proprietarilor de autovehicule despre inițiativa pusă în aplicare în luna aprilie 2022, facilitatea de a obține un abonament gratuit, de tip COMBINAT, pentru staționarea în zonele roșie, galbenă și albastră, timp de o lună de zile, pentru persoanele care donează sânge.

Pentru a beneficia de acest drept, donatorii trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK aflat pe strada Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10 în intervalul orar 08:00 – 20:00, cu documentele justificative eliberate de instituția medicală la care au efectuat donarea de sânge, împreună cu cartea de identitate personală (buletinul) și certificatul de înmatriculare al autovehiculului cu ITP valabil. Astfel, donatorii primesc nu doar recunoaștere morală pentru acțiunea lor, ci și un beneficiu tangibil în viața de zi cu zi.

Această inițiativă reprezintă o formă de apreciere și stimulare a donatorilor de sânge, recunoscând importanța contribuției lor în asigurarea necesarului de sânge pentru transfuzii și tratamente medicale urgente.

Important!

Toate documentele vor fi prezentate atât în original cât și în copie xerox;

Pentru a beneficia de abonament, este obligatoriu ca persoana care a donat sânge să dețină în proprietate autovehiculul pentru care solicită abonamentul;

În toate documentele prezentate trebuie, în mod obligatoriu, să figureze persoana care este trecută ca donator de sânge, în adeverința eliberată de către Centrul de Transfuzii;

Pentru acest tip de abonament, solicitanții vor trebui să achite doar contravaloarea imprimatului eliberat de către operator, respectiv suma de 6 lei.

Pentru orice informații suplimentare sau nelămuriri, vă invităm să accesați site-ul nostru www.timpark.ro sau să ne contactați pe pagina officială Timpark pe Facebook sau la numărul de telefon 0256493393.

 

Alte subiecte :

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Ciudățeniile Banatului. Episcopia românească de la Vârșeț (Serbia) are sediul la Deta (România)

Pentru cei ce încă mai au vii în memorie unele amintiri din școala generală nume ca „Dacia Felix” le amintește de...

Citește și :