Campania „Fără penali în funcţii publice” va avea cort în Piaţa Victoriei. Locația exactă

244
Campania de strângere de semnături pentru modificarea legii în aşa fel încât cei care au condamnări penale să nu mai aibă voie să dețină funcţii publice va fi promovată chiar în inima Timişoarei.
După mai multe discuţii şi presiuni, primarul Timioarei, Nicolae Robu, anunţă că va permite celor de la USR să îşi amplasaze un cort în Piaţa Victoriei. Locaţia este în partea dinspre Catedrala MItropolitană, între rondourile de flori.
“DATĂ FIIND SITUAȚIA SOCIO-POLITICĂ DIN ȚARĂ, AM APROBAT, CU TITLU DE EXCEPȚIE, AMPLASAREA UNUI PAVILION 3m x 3m, PT. STRÂNGEREA DE SEMNĂTURI ÎN CAMPANIA “FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE”, ÎN PIAȚA VICTORIEI, LOCAȚIA MARCATĂ CU “x” PE HARTA ATAȘATĂ”, a scris, joi, primarul Timişoarei, pe pagina sa de Facebook.
Gestul vine după un şir de scandaluri şi atacuri între primar şi membri USR care au afirmat că nu sunt lăsaţi de edil să strângă semnături în centrul istoric. După ce primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat că le va permite celor de la USR să strângă semnături în centrul oraşului, aceştia i-au cerut permisiunea de a amplasa şi un cort chiar în Piaţa Victoriei, în faţa Catedralei.

LĂSAȚI UN MESAJ