Camerele video din mijloacele de transport în comun din Timişoara nu au cum să-i sperie pe hoţii de buzunare. Care este motivul

1649

În mijloacele de transport în comun din Timişoara sunt montate numeroase camere video, însă acestea sunt aproape inutile în cazul în care o persoană este furată sau se întâmplă un incident. Asta pentru că se filmează în reluare. Mai mult, nu sunt instalate astfel de camere şi la mijlocul tramvaielor, troleibuzelor sau autobuzelor.

Camerele video din mijloacele de transport în comun din Timişoara… o ruşine! Cu aceste imagini extrem de proaste nu se poate proba un furt. Aceste camere sunt nişte glume proaste„, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook, în dreptul unui filmuleţ dintr-un troleibuz.

Tânărul din Timişoara explică faptul că imaginile au fost obţinute de un cetăţean furat în urma unei cereri pe care a formulat-o, în care a indicat cu exactitate ziua şi ora, linia troleibuzului, între ce staţii a călătorit şi direcţia, precum şi numărul abonamentului.

A primit în schimb imaginile dintr-o altă zi şi de pe alt traseu, imagini inutile! Oricum, la mijloc, unde a stat el, nu exista nicio cameră video! Cetăţeanul a făcut o reclamaţie scrisă şi la poliţie„, semnalează Cristi Brâncovan.

Imaginile filmate într-un troleibuz din Timişoara pot fi vizionate AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ