Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș sprijină IMM-urile

78

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu UniCredit Bank, organizează în data de 14 iunie 2018, între orele 1100 – 1300, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din  Piața Victoriei nr.3, et. I, conferința cu tema: „Produse și servicii pentru IMM-uri”

UniCredit Bank își continuă strategia de sprijinire a întreprinderilor mici, mijlocii și mid-caps din România prin acordarea de facilități în baza acordului semnat cu Fondul European de Investiții (FEI), prin Programul de Garantare pentru IMM-uri InnovFin, un program care are ca obiectiv facilitarea accesului la finanțare pentru întreprinderile inovatoare.

Această tranzacție este sprijinită prin contribuția financiară a Uniunii Europene sub programul Orizont 2020, Programul-Cadru al Uniunii Europene pentru Cercetare și Inovare și prin Fondul European pentru Investiții Strategice (FEIS), pilonul central al Planului de Investiții pentru Europa (Investment Plan for Europe).

Programul oferă IMM-urilor și întreprinderilor mid-caps (societăți cu până la 499 de angajați) o garanție de 50% pentru creditele cu valori între 25.000 Euro și 2,5 milioane Euro, pentru cheltuieli curente sau investiții, cu maturități de până la 10 ani.

Pentru a avea acces la această facilitate, companiile vor achita un comision de garantare între 0,25% și 0.40% p.a. raportat la valoarea creditului contractat și vor beneficia de o reducere de dobândă acordată în funcție de caracteristicile împrumutului.

UniCredit, prin subsidiarele sale, oferă astfel o finanțare suplimentară de 160 milioane de Euro companiilor inovatoare din România, Bulgaria, Ungaria, Bosnia și Hertegovina, Croația, Republica Cehă, Slovacia și Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ