Călătorii pe Semeringul Bănăţean, numai cu rezervare

4293
semeringul banatean

Turiştii care ajung în Banat şi vor să călătorească pe cea mai veche şi spectaculoasă cale ferată montană din România o pot face, vara aceasta, numai cu rezervare. Este o măsură impusă de CFR Călători pentru a nu suprasolicita vechiul tren care urcă şinele de pe munte.

“CFR Călători informează că pe întreaga durată a sezonului estival cele două trenuri de pe ruta Oravița – Anina circulă NUMAI cu opțiunea de rezervare a locurilor. Măsura CFR Călători vine astfel în sprijinul turiștilor care aleg să călătorească cu trenul pe cea mai veche și mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, pentru a adapta numărul de bilete vândute la capacitatea de transport”, transmite CFR Călători.

Cei care se decid în ultimul moment că vor să urce în tren pot să cumpere bilete în picioare direct de la controlorii CFR, dar numai în cazul în care capacitatea o permite.

Trenul circulă pe Semeringul Bănăţean, zilnic, cu plecare din Oraviţa la ora 11:15, iar retur, din Anina, de la ora 13:30. Un bilet costă 10 lei şi se poate achiziţona din timp de la agenţiile de turism sau din gările Oraviţa şi Anina.

1 COMENTARIU

  1. Totul este o reclama fără efect. Lumea crede ca va vedea ce se prezintă in poze. ..dar sunt poze făcute doar sa te atragă. Nu ai ce vedea… supra controlorii sunt niște țărani inculti care cred ca ei au inventat linia ferată…. îţi vorbesc de sus. Eu unul m-am simțit amenințat. Am vrut sa plătesc cu cardul în tren (având în vedere ca sunt turist. Nu port bani asupra mea…)cei de la control pe lângă ce nu au vrut sa se prezinte si sa poarte legitimațiile la vedere,vorbeau cu mine de parca eram obligat sa posed bani la mine. Mai ca nu m-a făcut prost… si mai vrem sa facem turism? Pe cine atragem? Dacă noi nu vrem, nu știm sa ne vindem marfa…. si asa este in multe locuri din România!!

LĂSAȚI UN MESAJ