Cadouri, surprize și premii la Marea Deschidere. Casa Rusu din Timișoara este un magazin pentru prieteni – Foto+Video

908

Vineri 20 octombrie 2017, Casa Rusu a redeschis cel mai modern magazin de mobilier și decorațiuni din țară, la Timișoara, în centrul comercial Auchan de pe Calea Aradului, nr. 56. Cu un nou concept și o nouă abordare, lansarea acestuia va fi sărbătorită cu o mulțime de surprize, promoții unice, concursuri și workshop-uri de design interior susținute de Adela Pârvu. La Marea Deschidere, la etajul complexului Auchan din Calea Aradului un trio de tineri format din Cristian Rusu, Adela Pârvu și Tatian Diaconu erau la cele mai înalte cote ale emoției. De parcă ar fi dat examenul vieții lor. Dar de fapt chiar era un mare examen.

casa rusu (5)

Cu toate că se ocupă de peste douăzeci de ani de fabricat mobilă Cristian Rusu proprietarul firmei cu același nume, abia acum s-a gandit serios să deschidă un magazin de proporții chiar la el în oraș. Suprafața de 6300 metri patrați pare mare dar pentru un magazin cu tot ce are nevopie omul în casă de la mobilier la decorațiuni dar și multe accesorii se poate găsi orice. Atmosfera sărbătorescă cu baloane colorate și șampanie a atras multă lume chiar din primul minut. Copii alergau ca la ei acasă fără nici un fel de inhibiții. De fapt se dorește a fi un fel de cămin mai altfel unde omul să ceară sfaturi, să pipăie, să măsoare cu câte un expert alături ce este plin de idei și sfaturi. Adică un adevărat super-store ca în străinătate dar cu căldura unui cămin autentic. Se înceracă să se aducă cât mai multe mărfuri din producția autohtonă.

casa rusu (13)

Adela Pârvu, cunoscut designer de locuințe, a adus o contribuție la aspectul luminos și primitor al magazinului. Dânsa a mărturisit că a plecat de la o observație proprie. A mers în multe depozite sau magazine pentru diverse materiale de care avea nevoie la diverse lucrări. Dar socoteala de acasă nu se suprapunea peste cea din târg. Marfa vazută și plăcută de obicei nu există în stocuri. De aici, timp pierdut cu transportul comenzilor. Termenele limită depășite și nervii irosiți se adăugau la necazuri. Aici la Casa Rusu se va încerca un comerț mai prietenos unde marfa va fi la dispoziția clientului. Mobilierul este special gândit pentru casele românilor sau apartamentele de bloc cu o suprafață mai modestă. Este marea provocare de a oferi lux chiar și în spațiu redus. Cine are o casă mai spațioasă oricum nu va avea probleme de a o decora și mobila.

casa rusu (1)

Cristian Rusu promite că odată cu această rebrănduire a produselor sale să mai deschidă cât de curând încă câteva magazine din care unul în Cluj iar un altul undeva în Moldova toate cu suprafețe de peste 5 000 metri patrați mergând chiar până la 10 000 după cum sunt tendințele moderne și în alte părți la comerțul cu mobilier. Din prima zi clienți au fost primiți cu atenții și surprize.

Casa Rusu, compania producătoare de mobilă cu o tradiție de peste 20 de ani, redeschide practic cel mai modern magazin la Timișoara, proiectat pentru a cuprinde cât mai multe produse din colecțiile de mobilier și decorațiuni și pentru a aduce la viață experiența de acasă. O dată cu acest eveniment, Casa Rusu lansează și o nouă identitate vizuală, una care surprinde mult mai bine esența brandului.

casa rusu (20)

În weekend-ul deschiderii – 20 – 22 octombrie 2017 – noul magazin Casa Rusu va fi gazda unor activități dedicate special clienților, care vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize. Astfel, pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor avea parte de reduceri de până la 50% la mobilier și decorațiuni, workshop-uri susținute de bine-cunoscutul designer de interior Adela Pârvu dar și de designerii și proiectanții Casa Rusu, surprize pentru copii și multe alte cadouri. Mai mult decât atât, primii 500 de cumpărători vor primi un cadou surpriză.

casa rusu (16)

Pentru a sărbători Marea Deschidere așa cum se cuvine, Casa Rusu organizează și un concurs online. Prin intermediul acestuia, participanții sunt invitați să surprindă momente frumoase din unul din magazin Casa Rusu și să încarce fotografia pe contul personal de Instagram, folosind hashtag-urile #CasaRusu și #MareaDeschidere. La finalul concursului, 3 norocoși vor câștiga câte unul din cele 3 fotolii.

casa rusu (22)

Ne-am dorit să aducem un aer proaspăt în noul magazin Casa Rusu din Timișoara și să oferim oamenilor o experiență plăcută. Acest eveniment are o dublă însemnătate pentru noi, fiind și momentul în care lansăm, oficial, noua identitate vizuală a companiei, una care reflectă într-o manieră mai profundă tot ceea ce înseamnă Casa Rusu – mobilier de calitate, grijă pentru consumator și pasiune pentru ceea ce facem.”, declară Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Mai multe informații despre Marea Deschidere pe www.mobilacasarusu.ro/mareadeschidere
Despre Casa Rusu.

Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de peste 20 de ani. Pe parcursul acestor două decenii, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ