Cadavrul unui bărbat dispărut de un an, descoperit într-o pădure din Timiș

435
Polițiștii din Timiș au demarat cercetările într-un dosar pentru ucidere din culpă, la începutul acestei săptămâni, după ce la marginea localității Mănăștiur a fost găsit un cadavru.

Oamenii legii din Făget au fost solicitați să intervină pentru identificarea unui bărbat găsit într-o pădure din zona localității Mănăștiur. Acolo, un pescar a sesizat autoritățile după ce a observat într-un copac cadavrul unei persoane. Oamenii legii au ajuns la locul indicat și au stabilit că sesizarea se confirmă, doar că aveau de-a face cu un corp aflat în stare avansată de putrefacție.

Trupul neînsuflețit a fost identificat de localnici după îmbrăcăminte, aceștia susțînând că e vorba de un consătean în vârstă de 64 de ani. Omul nu a mai fost văzut prin comună de mai bine de un an și se crede că trupul se afla în pădure de la începutul anului trecut.

Bărbatul nu mai avea familie și se adăpostea pe unde apuca. În aceste condiții, nu a avut cine să anunțe lipsa lui. Oamenii legii sunt siguri că omul s-a sinucis și a ales un loc ascuns de privirile localnicilor, astfel că a și fost găsit după foarte mult timp. Până la lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, polițiștii fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ