Ca-n palmă pe mini-centura Timişoarei

2361

În aşteptarea unei variante ocolitoare complete pentru Timişoara, în regim de tonaj greu şi viteză mărită, şoferii care trec prin vestul ţării au de acum o alternativă. Drumul judeţean dintre Săcălaz şi Sânmihaiu Român este gata şi asfaltul este perfect.

Reporterii Banatul azi au parcurs cei 5,5 kilometri de drum şi asfaltul este în stare impecabilă, s-au finalizat marcajele rutiere, dar şi podul nou construit. Ultimele retuşuri au fost şi ele făcute, muncitorii firmei constructoare lăsând pe final urcarea şi coborârea de pe pod. Acum însă şoferii pot circula liniştiţi între Săcălaz şi Sânmihaiu Român.

Recepţia finală nu a avut loc încă, autorităţile judeţene urmând să semneze actele în această lună. Nu mai există restricţii de circulaţi pe drum, doar de tonaj. TIR-urile nu au voie să treacă pe aici, drumul având regim de şosea judeţeană, nu de centură.

Lucrările la drumul Sânmihai – Săcălaz au început în 17 august 2015, au fost sistate în 23 decembrie 2015, pe perioada iernii. Din martie 2016 au fost reluate şi finalizate, iată, la început de noiembrie. Valoarea contractului este de 11 milioane lei (TVA inclus), fonduri provenite din bugetul CJ Timiș și Programul Național de Dezvoltare Locală.

3 COMENTARII

  1. La cate TIR-uri intra pe drumul asta(in medie cam 1 pe minut), in curand va fi praf. Restrictia de tonaj este ignorata complet, iar Politia Sinmihai este practic inexistenta.

LĂSAȚI UN MESAJ