Brigitte Sfăt, declarații explozive despre Ilie Năstase, după ce acesta s-a ales cu dosar penal

562

Brigitte Sfăt a făcut prma sa declarație după ce Ilie Năstase, partenerul ei de viață, a fost prin băut la volan.

Vineri dimineață, în jurul orei 4:45, fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Fostul sportiv, care a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice, a fost audiat de oamenii legii.

Partenera sa de viață, Brigitte Sfăt, cu care se află în divorț, a făcut prima declarație după ce s-a aflat despre incidentul în care a fost implicat fostul sportiv.

”Nu am de ce să mă mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club aseară (n.r. 24 mai), om de 72 de ani. Mi se pare penibil. Și dacă vrea să-și caute o relație, nu se duce în club. Știu că a fost la Nuba, cu anturajul lui. Prin 2011 a mai trecut printr-o fază ca asta.

Consumă alcool, iar ăsta e unul dintre motivele despărțirii noastre. Din cauza asta nu ne-am mai împăcat. Eu cât am fost lângă el, l-am susținut, l-am cicălit și era ok.  Când îi spunem anumite chestii, el mă ura și certurile noastre erau pe tema faptului că încercam să-l îndepărtez de anturaje.

Nu vreau să arunc cu piatra în el. Dacă a fost cu două domnișoare în mașină nu știu și nu mă afectează, iar dacă ar fi pățit ceva mai rău, era bine ca domnișoarele alea să aibă grijă de el”, a declarat Brigitte Sfăt pentru click.ro.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.