Brenda, din „Beverly Hills”, pe moarte. Scenariu negru pentru actrița americană

284

Actrița americană Shannen Doherty, cunoscută din serialul TV „Beverly Hills 90210” a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Din nefericire, boala este în ultimul stadiu.

În vârstă de 48 de ani, vedeta s-a luptat doi ani cu un cancer mamar și a anunțat că a scăpat de el în aprilie 2017. Doherty a spus, totuși, atunci, că există posibilitatea ca maladia să revină.

Actrița a făcut publice informațiile despre boala sa în timpul unui proces în care este acuzată de fraudă de o companie de asigurări din Statele Unite. Doherty a susținut că locuința sa a fost distrusă în incendiile de vegetație care au devastat statul american California în noiembrie 2018.

Reprezentanții firmei de asigurări State Farm susțin că actrița minte. Potrivit unor documente depuse în instanță, Doherty a făcut demersurile necesare pentru a obține de la firma de asigurări despăgubiri, la care aceasta nu are dreptul. De cealaltă parte, Shannen, care susține că vila sa din Los Angeles este nelocuibilă, a depus la rândul ei plângere împotriva State Farm, cerând daune pentru refuzul „nejustificat” al companiei de a-i plăti despăgubiri.

Shannen Doherty a devenit celebră grație rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills 90210” și Prue Halliwell din serialul „Farmece/Charmed”.

LĂSAȚI UN MESAJ