Box cu Mariano Rajoy. Premierul spaniol a încasat un pumn în faţă – VIDEO

143

Riscul unei băi de mulţime, când gărzile de corp par a fi furate de „peisaj”! Premierul spaniol Mariano Rajoy a fost luat şi el prin surprindere: a încasat un pumn în plină faţă.

S-a întâmplat în timpul unui eveniment electoral desfăşurat în Pontevedra, în provincia natală a premierului spaniol, Galicia. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi îl arată pe Mariano Rajoy pocnit pe nepusă masă de către un ins aflat în imediata sa apropiere.

Agresorul este un adolescent, care a fost reţinut imediat şi dus la Poliţie pentru cercetări. Nu se ştie ce l-a determinat pe tânăr să îl lovească pe politician, nici el nu are o explicaţie clară. Pentru el este însă un prilej de mândrie că l-a pocnit pe premier: în timp ce era reţinut, a apucat să facă semnul victoriei!

Mariano Rajoy s-a ales cu o vânătaie zdravănă pe obraz, însă nu a fost făcut K.O. de lovitura dată cu sete de tânăr. Lovitura i-a rupt însă premierului ochelarii. Este o notă prostă pentru cei care îl păzeau pe Mariano Rajoy! În Spania vor avea loc, peste câteva zile, alegeri generale.

LĂSAȚI UN MESAJ