Bonusuri de un milion de euro, oferite angajaților unuia dintre marii retaileri din țară

156

Bonusuri de 1 milion de euro vor fi oferite angajaţilor unui mare retailer, prezent şi în România, sub forma voucherelor cadou, a anunţat luni compania.

„Kaufland România anunţă că va oferi tuturor angajaţilor vouchere cadou în valoare totală de 1.000.000 euro. Decizia vine ca urmare a contextului actual şi reprezintă o confirmare a promisiunii companiei de a rămâne un sprijin pentru întreaga echipă şi totodată, de a aduce puţină bucurie în casele angajaţilor, mai ales în contextul actual”, a anunţat retailerul.

Fiecare angajat va intra în posesia bonusului sub forma unui voucher cadou în cursul acestei luni. „Ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre să simtă că este apreciat şi că face parte dintr-o adevărată familie pe care se poată baza, lucruri cu atât mai importante mai ales în contextul actual”  declară Marco Hößl, Director General Kaufland România şi Republica Moldova.   Demersul vine ca o continuare a seriei de activităţi dedicate angajaţilor, cu prilejul aniversării celor 15 ani de activitate ai companiei în România şi desfăşurate în intervalul septembrie – noiembrie 2020. Mai mult, acestora li se vor acorda în continuare şi alte beneficii speciale, oferite anual de companie în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, voucherul cadou oferit acum vine ca o mulţumire suplimentară din partea Kaufland România pentru implicarea echipei în această perioadă.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.