Bolid – surpriză la frontieră! Ce a aflat șoferul unui Mercedes la intrarea în Banat

339

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidăș – județul Caraș-Severin au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Mercedes, în valoare de aproximativ 25.000 euro, ce figura ca fiind căutat de autorităţile italiene.      

Totul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, când, la frontiera Naidăș s-a prezentat un bărbat de 46 de ani, domiciliat în judeţul Dâmbovița. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră cărășeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în luna mai a anului 2017.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în luna decembrie anul 2016, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaște, necunoscând faptul că mașina este căutată de autorități.

Drept urmare, autovehiculul, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Naidăș, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ