Bolid de lux, căutat în Germania, găsit la granița cu Ungaria

148
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Audi model S8, în valoare de 70.000 de Euro, căutat de autorităţile din Germania, alerta fiind emisă în aceeași zi.
„În data de 29.07.2019, în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român P.L., în vârstă de 46 de ani, conducând un ansamblu rutier format din autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România și platforma marca Boro, înmatriculată în Polonia. Acesta transporta pe platformă un autoturism marca Audi model S8, înmatriculat în Germania, an de fabricație 2015”, a transmis Poliția de Frontieră.
Mașina de pe platformă figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania în aceeași zi. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost angajat în calitate de șofer pentru a transporta autoturismul și nu știa că acesta este căutat de autorități. Mijlocul de transport, în valoare de 70.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ