Bolid de lux căutat în Germania, depistat la vama Nădlac II

211

Un autoturism BMW, model 5L 520D, în valoare de 70.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania, a fost descoperit la Nădlac II.

„În data de 15.07.2019, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din ţară, cetățeanul român G.I., în vârstă de 39 de ani, conducând un ansamblu rutier format din autoutilitară marca Mercedes Benz, înmatriculată în Bulgaria, și remorca marca Syrius, înmatriculată în România. Pe platforma remorcii era transportat autoturismul marca BMW model 5L 520D, înmatriculat în Germania”, au anunțat polițiștii de frontieră.

La controlul de frontieră, cetățeanul român a prezentat o copie a certificatului de înmatriculare pentru autoturismul transportat. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Față de cele constatate, șoferul a declarat că nu știa că autoturismul este căutat de autorități. Mașina a fost reținută la frontieră, iar șoferul este cercetat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ