Blocați pe aeroport timp de două zile și nevoiți să doarmă pe jos. Cum au fost batjocoriți 200 de români

763

Momente dificile pentru două sute de români, între care şi mulţi copii, blocaţi timp de două zile pe aeroportul Luton din Londra. Două curse aeriene către Cluj, una programată sâmbătă şi alta duminică, au fost anulate.

Iniţial, oamenilor li s-a spus că vor avea o întârziere de două ore. Ulterior, au fost informaţi că nu vor mai pleca spre Cluj deoarece avionul care trebuia să îi ducă spre casă ar fi lovit un stol de păsări şi nu mai poate decola.

Unul dintre pasagerii blocaţi pe aeroportul din Luton acuză compania de zbor că nu a oferit pasagerilor cazare şi transport aşa cum prevăd reglementările internaţionale în astfel de situaţii.

Cursa a fost reprogramată pentru această dimineaţă.

„Mulţi dorm pe jos. Cei de la aeroport ne-au chemat să fim aici la 3. Acum stăm la rând pentru că încă nu au fost deschise ghişeele. Este bătaie de joc. Nu ne-au oferit cazare, ne-au spus să căutăm singuri. Celor care au pierdut zborul de sâmbătă amânat pentru duminică li s-au oferit cazare și transport, ieri noua ni s-a spus să ne descurcam singuri. Am primit un voucher de 20 de lire pentru masă. Am rămas blocaţi, au fost puţine persoane care au reuşit să-şi schimbe biletele pentru alte oraşe”, a declarat Raluca Mureşan la Antena3.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ