Blocadă infernală pe autostrada din vestul țării! Ce se întâmplă acum acolo

627

Circulația pe autostrada Nădlac – Arad se desfășoară cu dificultate, în zona punctului de trecere a frontierei. Asta, din cauza unei coloane de camioane care se întinde pe circa 5 kilometri. Potrivit Radio Timișoara, TIR-urile așteaptă să treacă granița în Ungaria, după ce în țara vecină a fost interzis traficul de mare tonaj până în această seară la ora 23:00.

Coloana de autocamioane este în creștere, vehiculele fiind parcate chiar pe banda de urgență a autostrăzii, în apropierea punctului de trecere a frontierei Nădlac II. Coloana de TIR-uri s-a format cu aproape 11 ore înaintea reluării circulaţiei camioanelor prin Ungaria. Traficul de călători şi autoturisme prin frontieră se desfăşoară în condiţii normale şi nu este afectat de restricţii.

Poliţiştii le recomandă şoferilor de TIR-uri să nu în încerce să forţeze coloana. Şoferilor de maşini mici sau autocare li se recomandă să circule cu viteză redusă pentru a evita producerea unor accidente, în condiţiile în care şoferii de TIR coboară din cabinele camioanelor.

Şoferii se plâng că din cauza orelor petrecute la frontieră vor întârzia cu marfa, aşa că s-au pus la rând pentru a-şi continua cursele cât mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ