Blackjack – un joc al minții. Sfaturi despre cum poate fi bătută casa

327

Blackjack sau 21 este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc intalnite intr-un cazino, fie fizic, fie online. Atunci cand vorbim despre cazinourile online unii jucatori cred sau cel putin spera ca pot pacali software-ul si obtine astfel sume fabuloase. Spre deosebire de sloturile care nu necesita mari cunostinte sau strategii, Blackjack-ul are farmecul sau tocmai pentru ca necesita un anumit nivel de inteligenta si gandire strategica.

Astfel un jucator mai putin experimentat sau norocos isi poate imbunatati tehnica de joc prin alegerea unei strategii pe care sa o implementeze cu cea mai mare atentie la urmatoare mana. De ce i se spune 21? Poate pentru ca pentru a castiga valoarea cartilor din mana jucatorului nu trebuie sa depaseasca 21 de puncte. Daca un jucator are 22 puncte a pierdut din start.

Desi multi dintre jucatori nu sunt interesati de teoria din spatele acestui joc fascinant, ar putea sa devina curiosi la rostirea sintagmei: trucuri de castig la Blackjack. Cel mai bine este intai sa incercati blackjack intr-un cazinou live pentru a vedea cum se desfasoara jocul, iar apoi sa incepeti sa cititi despre strategii si trucuri.

Trucuri de creștere a șanselor de câștig

Blackjack-ul, la fel ca pokerul, cere ca jucatorii sa gandeasca bine inainte sa ia o decizie. Pentru a alege cel mai bine trebuie sa se puna intotdeauna in locul dealerului si apoi sa “lupte” contra lui. Pentru a invata regulile de joc este bine ca jucatorii noi sau incepatori sa joace cat mai mult in modul demo si abia apoi sa inceapa sa joace pe bani. Toate cazinourile ofera varianta demo tocmai pentru a-i atrage pe cei nehotarati sau neincrezatori si a le oferi sansa de a invata regulile de joc pe gratis.

Un alt sfat util este ca jucatorul sa nu faca niciodata asigurare pe pariu. Este cel mai scurt drum spre pierdere. De asemenea, va trebui sa observe cu cea mai mare atentie valoarea mainilor, iar bazandu-se ceea ce vede sa isi creeze strategia care sa il ajute sa castige. De exemplu, daca dealerul are o mana de 7 este recomandat sa joace pana ajunge la suma de 17. Daca dealerul are o mana de 4, 5 sau chiar 6 si dubleaza cu 9 cel mai bine este sa joace cu maini de valoare 13-17. Daca jucatorul are o mana de 10 si dealerul una de 9 este bine sa isi dubleze mana. Orice mana de 11 trebuie si ea dublata pentru a avea cele mai mari sanse de castig.

Mai mult, odata ce jucatorul a invatat regulile trebuie sa tina minte cateva strategii. De exemplu, daca are o mana mai mica de 17 va trebui sa traga carti pana va atinge acea suma. Cand ajunge la 18 si dealerul are 10 va trebui sa traga carti iar. Alte sugestii ar fi sa imparta perechile de asi si pe cele de 8 si sa evite sa imparta perechile de 10.

In plus, este bine ca jucatorul sa aleaga o masa de joc unde limita maxima de pariere nu depaseste 5% din bankrollul jucatorului. In acest mod se va asigura ca sumele pierdute vor fi cat mai mici, iar timpul de joc va fi cat mai mare. Prin urmare va juca mai multe maini si sansele sale de castig vor creste.

Exista foarte multi jucatori care “numara” cartile la acest joc. Cu alte cuvinte, au capaciate mentala si antrenament, pentru a memora cartile deja jucate si de specula momentele care pot aduce profit.

In concluzie, jocul de Blackjack este printre putinele jocuri unde sansele jucatorului de a invinge cazinoul sunt reale. Totul depinde de indemanare, inteligenta si foarte mult antrenament.

LĂSAȚI UN MESAJ