Bilete pentru Cupa EHF: Politehnica – Polva Serviti

238

Accesul spectatorilor la meciul SCM Politehnica – Polva Serviti, din primul tur preliminar EHF se va face pe bază de bilet, la preţul de 10 lei. Tichetele se vând pe platforma online și la ghișeul sălii Constantin Jude.

Clubul timișorean de handbal anunță punerea în vânzare a biletelor de intrare pentru primul meci de pe teren propriu al sezonului, precum și a abonamentelor pentru întreaga stagiune. Biletele se pun în vânzare la prețul de 10 lei, iar abonamentele vor costa 130 sau 200 de lei în funcție de sector.

Tichetele pot fi achiziţionate în ziua meciului, de la sală, cu o oră înaintea fiecărei partide sau pot fi achiziționate și online, pe platforma iaBilet.ro. De asemenea la automatele Zebrapay și la magazinele Uman Timişoara sunt disponibile biletele pentru acest meci.

În ceea ce privește abonamentele, acestea sunt de două tipuri, Abonament Suporter – 130 lei şi Abonament Suporter Gold – 200 lei (loja centrală). Abonamentul este valabil pentru meciurile din Campionatul Național de Handbal Masculin, Cupa României și cele din rundele de calificări ale Cupei EHF. Pentru rezervarea unui abonament este necesară comanda sa pe email, la adresa scmpolitehnica@gmail.com.

Copiii și elevii au accesul gratuit la meciul de sâmbătă în limita a 150 de locuri. Important de precizat este faptul că biletele nu se vând cu un loc desemnat, în timp ce abonamentele garantează locul ales pentru tot sezonul.

Partida SCM Politehnica Timișoara – Polva Serviti, din turul I preliminar al Cupei EHF, se dispută sâmbătă de la ora 19 și nu este televizat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ