Bilanțul inundațiilor din Timiș: zeci de curți pline de apă și un drum blocat FOTO/VIDEO

240

Pompierii din Timiș continua să se lupte cu apele. Zeci de curți au fost inundate și o mașină a rămas prinsă în mijlocul unui drum. Potrivit ultimei informări, au fost afectate de viitură cinci localități din județ.

În Lăpușnic, drumul comunal 93 a fost blocat din cauza apei de pe carosabil, iar o persoană a rămas cu mașină prinsă. Șoferul a fost salvat de polițiști.

În Ohaba Lungă sunt afectate de viitură 17 case, 30 curți și o stradă. Au fost salvate patru persoane.

În Remetea-Luncă  și Babșa s-a intervenit pentru evacuarea apei din mai multe case. La Ierșnic, o persoană a fost salvată dintr-o gospodărie inundată, fiind transportată la rude. Totodată, în Babșa autoritățile locale acționează preventiv pentru supraînălțarea digului de protecție cu saci de nisip ca urmare a creșterii cotelor pârâului Miniș și a râului Bega.

De asemenea Administrația Bazinală de Apă Banat intervine pe râul Bega și afluenți cu mai mulți angajați și două IVECO, două buldoexcavatoare, o basculă, un tractor și patru mașini de teren. În zona afectată se deplasează patru autocamioane cu nisip și o mașina de umplut saci.

FOTO/VIDEO: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ