Biea a ratat un meci în Statele Unite

88

Boxerul Flavius Biea a ratat șansa celui mai tare meci la profesoniști, peste ocean. Timișoreanul va urca în ring la Budapesta și România până la finalul acestui an.

Numărul 76 în topul mondial putea fi următorul adversar al pugilistului timișorean Flavius Biea. Un meci în compania americanului Jaron Ennis a fost ratat de puțin, oferta a căzut în ultima clipă. La 20 de ani și cu 20 de victorii la profesioniști, americanul ar fi reprezentat de departe boxerul cu cea mai bună clasare din cariera la profesioniști pentru Biea. Meciul urma să aibă loc în cadrul unei gale în Statele Unite ale Americii.

Programul timișoreanului rămâne neschimbat pentru această toamnă. Va boxa la Budapesta în luna septembrie și dacă totul merge bine va urca în ring și în luna noiembrie, într-o gală pe care fostul campion și-o dorește a fi organizată la Timișoara. Până atunci Biea se pregăteşte pentru următorul său meci la profesionişti în compania unui pugilist bucureştean.

”Sunt foarte bune aceste antrenamente comune, ne ajutăm reciproc, nu avem în România alţi boxeri pentru sparring-uri la categoria noastră de greutate”, a declarat Flavius Biea vizavi de colegul său de antrenament – Daniel Buciuc (25 de ani).

Timișoreanul are în vedere și antrenamente comune cu spaniolul Jorge Fortea (18 meciuri – 16 victorii, o remiză şi o înfrângere), pe care l-a cunoscut în cantonamentul efectuat în primăvara acestui an la Bilbao.

Pugilistul în vârstă de 28 de ani ocupă poziția 214 în clasamentul mondial al categoriei supermijlocii, cu un palmares de 14 victorii și o înfrângere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ