14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Bebeluș în stare gravă la ATI direct de la biserica în care a fost botezat

Bebeluș în stare gravă la ATI direct de la botez. Incident grav, la biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din cartierul sucevean Zamca, duminică după amiază. Un bebeluș de 6 săptămâni a ajuns în stop cardio-respirator la Urgențele Spitalului Județean Suceava direct de la botez.

Micuțul ar fi fost scufundat în cristelniță și a fost aproape înecat. Părinții au sunat disperați la 112 după ce a fost scos din apă. La fața locului a ajuns un echipaj de la SMURD iar copilul a fost transportat în stop-cardio respirator la Spitalul Județean Suceava.

Bebelușul, care a fost născut prematur, a fost resuscitat la Urgențe și apoi internat la Terapie Intensivă. El respiră pe aparate, fiind intubat și ventilat mecanic. Medicii sunt rezervați în ce privește evoluția acestui bebeluș în stare gravă la ATI. Ei spun că dacă micuțul va scăpa cu viață va rămâne cu sechele neurologice din cauza hipoxiei cerebrale.

Conform uzanțelor în vigoare la acest moment, bebelușii ar trebui doar stropiți cu apă în timpul botezului și nu scufundați în cristelniță.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.
Sursa: informatiata.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :